Projektet

Vi har valgt at bygge et typehus med HusCompagniet. Typehuskonceptet tiltaler os, da vi har en klar opfattelse af, at det i nogen grad minimerer de beslutninger der skal tages, og med 3 små børn i huset passer det os meget fint.

Vores hus bliver en ganske alm. villa – det er vel nærmest 70’er-villaen i opdateret design 🙂

Vi har til vores hus valgt nogle flotte mursten i bløde grå/brune nuancer. Stenene er fra Strøjer Tegl. Bison B430 – Se stenen her.

Vores vinduer bliver i træ/alu – hvide indvendige og granit udvendigt. Vores tegltag bliver sort. Taget bliver opbygget med valm i begge ender af “hovedhuset”. Endevæggen på vinklen, hvor stuen ligger, bliver med opmuret gavl.

Vi bygger 181 m2 + integreret dobbelt carport med redskabsrum. I huset bliver der køkken/alrum, stue, 3 børneværelser, aktivitetsrum, soveværelse, walk-in, 2 badeværelser, kontor, bryggers og entré.

Huset kommer til at se sådan ud (vi håber, der kommer farve på, når det er bygget 🙂 ):

Når man bygger hus med HusCompagniet er udgangspunktet, at man handler inventar til huset igennem HTH. Vores erfaring med det er ganske god – vi har i hvert fald følt os ganske godt rådgivet, og vi er endt ud med noget inventar, som vi bestemt tror vi bliver glade for. Det kommer til at se nogenlunde sådan ud:

Mht hvidevarer har vi valgt følgende:

Komfur: Gerson Ascot Gaskomfur 100 cm bred i rød
Køl/frys: Siemens Amerikanerkøleskab KA62DA70SD
Emfang: Falmec Quasar 90 cm i stål
Opvask: Siemens SN66M033EU integreret